Om LP Service ApS

LP Service ApS

Som kabelentreprenør er vi specialiseret i at nedgrave rør til fibernet, men vi står for alle former for kabelgravning, herunder også COAX og elkabler. Vi holder til på Vestsjælland og dækker hele Sjælland. Vi tilbyder også totalentrepriser, hvor vi søger for samtlige underentreprenører.

Alt skal være 110 % i orden, når vi afleverer en opgave

Vi bruger gerne ekstra tid på en opgave hver dag, hvis det er nødvendigt for at lave et veludført stykke arbejde, alle bliver tilfredse med. Hos LP Service lærer alle medarbejdere, hvordan grundighed, dialog og fleksibilitet er helt grundlæggende for den måde, vi arbejder på.

Ansvarsbevidst og moderne virksomhed

LP Service ApS er en moderne virksomhed med en flad struktur og højt til loftet. Vi er yderst kvalitetsbevidste og arbejder dedikerede med alle opgaver – lige meget hvilken størrelse, de har. Det forventer vi også af nye kolleger.​

Vi har en dygtig og ansvarsbevidst medarbejderstab som godt ved, hvad god kundeservice er. Vi lægger stor vægt på både trivsel og fastholdelse. Alle får en grundig oplæring, herunder kurset ”Vejen som arbejdsplads”, ligesom sundhedsordning, forsikringer og ordentlige lønvilkår er helt centralt for alle ansatte.

Job - Vi søger løbende dygtige medarbejdere

Vi står midt i en rivende udvikling, og derfor har vi løbende brug for at udvide medarbejderstaben. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en afvekslende arbejdsdag med gode kollegaer.

Vi søger medarbejdere i alle aldre, der er klar til at arbejde selvstændigt i mindre teams. Vi tilbyder en god arbejdsplads med trygge forhold og en hyggelig tone. Du kan sende en mail til kontor@lp-service.dk eller ringe på telefon 53 63 21 43, hvis du vil høre mere.

Bo Jensen

Medejer og salgskonsulent

​Tlf: 53632143

E-mail: bo@lp-service.dk

Johnny Jensen

Projektleder

​Tlf: 53882135

E-mail: johnny@lp-service.dk

Henrik Berthelsen

Projektleder og personaleledelse

​Tlf: 53651152

E-mail: henrik@lp-service.dk

Anja Berthelsen​

Administrativ medarbejder

Tlf: 53637097

E-mail: anja@lp-service.dk

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel kabelentreprenør

Hvem er vi?

Som kabelentreprenør tilbyder LP Service ApS nedgravning af fibernet, COAX og elkabler.

Kontakt

Stationsvej 19, ​​4241 Vemmelev

Rutevejledning​

Telefon: 53 63 21 43

E-mail: kontor@lp-service.dk